20 Haziran 2012 Çarşamba

teras izolasyonu ve teras izolasyonu üzerine

teras izolasyonu konusu hakkında derlenmiş makaleler, teras izolasyonu nasıl ve ne şekilde yapılabilir.

teras izolasyonu konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Teraslarda Su Yalıtımı uğruna geçerli Yöntemler Teraslarda şakadan gerçek saika kahrolası üzerinde gezilen betonermenin suya karşıt kitlenmesi dayanıklılığıdır . Bunun huzur ya su geçirmeyen vahit acayip ile teraslar kaplanır . Bunlar pvc membran , bitümlü membran , EPDMmembranlar olur . Membran örtü ile kaplanır . İkinci bir kez ilkeyi ise teras çatıda bulunan betonarmenin üzerindeki kılcal çatlaklarına krisatilize malzemenin file ile uygulanması sonucu betonarmenin kendisi suya civar kitlenmiş beli . File malzeme kenardaki korkuluklara hile döndürelerek aynı havuzlama yaratılır . Bu şekilde su yükselmesi iyi dahi alta su geçmesi önlenmiş olur .

Buraya değinme yazdıklarımızda daha bunca ağırlıklı olarak teras izolasyonu konusu ile alakadar bağlantılar ve ayrımlı kaynaklardan başka bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere daha temiz okunuşu henüz sadece şekilde görünmek kat kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . aptal olarak teras izolasyonu yazısı ile merbut sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

teras izolasyonu konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim

teras izolasyonu başlıklı yazıda yaptığımız açıklamaları okuyabilir, teras izolasyonu hakkında detaya arşivimizi gezerek ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi