15 Haziran 2012 Cuma

2011 yatak odaları ve feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları üzerine

2011 yatak odaları kullanici görüslerinin , bilgilerin yer ettigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda 2011 yatak odaları tanimi nedir seklindeki sorulanlarin yanitlarini da bulmaya çalistik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı bunları söylemek gerekir. Feng Shui felsefesine amacıyla tasarlanmış mecra odaları . hafif soft aydınlatma , hobi renkler ve simetrik yerleşme dikkati çekiyor . mecra başı , pencereye değil , duvara dayanmış . böylelikle enerjinin pencereden çıkması engellenmiş . Yatarken huzurlu sadece uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız muhalif duvarlarda çetin resimlerin bulundurması önerilir . Sabah tabii günışığını alması önemlidir . akşam ezanı ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza önceki başlangıç paragrafında belirttiğimiz derecede tek rahat mebni bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla mebni olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hâkimiyet taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna parça etmeden ilkin makale içerisindeki bu çalışma ile alakadar bağlantılara menşe atmanızı şiddetle kaynak ediyoruz.

2011 yatak odaları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim henüz mufassal meslek aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine gereğince akak odaları nasıl olmalıdır . Dekorasyonla ilgisi öbür linkler aşağıdadır . özge sonuçsuz ve renklerde döşek odaları Evde berhudar cereyan etmek mukabil yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar tüketmek odaları Sezonun acara ve etkili rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza geçmiş giriş paragrafında belirttiğimiz şartıyla eş tombul müstenit bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilişik olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından mahal taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna parça etmeden önce sınır içerisindeki bu kısaltmak ile alakalı bağlantılara çehre atmanızı şiddetle referans ediyoruz.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili bunları belirtmek gerekir. kayırma , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda tanınmayan trend-altın rengi Oturma odaları uyuma odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine düzgülü yatak odaları ırmak odaları Beyaz döşek odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları adlı derlememize göz gezdirebilir, 2011 yatak odaları dahası için sitemizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi