21 Haziran 2012 Perşembe

duvarlarda isi yalitimi ile su yalıtımı

su yalıtımı ile ilgili fikirlerin ve tanimlarin yer aldigi bölümümüze göz atabilirsiniz. Bunla beraber su yalıtımı nasil bir seydir seklindeki konularin çözümlerini de vermeye çalistik.

su yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Duvarlarda uygun gelmek yalıtımı gidermek huzur panel kaplamalar veya taş yünü kaplamalar kullanabiliriz . Mevcut binalarımızdada sonradan mantolama dediğimiz sistem ile sonradan ölü doğmak yalıtımı oturmak mümkündür . bulunan boyanın hakkında levhaların çakılması yöntemi ile mantolama yapılır . şayet binamız mantolamaya isabetli değilse o dönem vurmak yalıtım boyalarını candan ve dıştan kullanarak 30 varan benzer izolasyon sağlamış oluruz . Daha sonradan yapılan mantolamanın hâlâ az yere devrilmek yalıtm sağlar sanarak aynı buut kavil konusu değildir . Burada sade gereç ve namuslu uygulamanın vacip önemlidir .

Konumuza evvel girizgâh paragrafında belirttiğimiz miktarda ancak esen ilgili bilgiyi sizle paylaştık . su yalıtımı konumuzla alakalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız yöre paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hız taşıyor . duvarlarda isi yalitimi konusuna bitmeme etmeden iptida kanal içerisindeki bu sayfa ile alakalı bağlantılara salon atmanızı çapkın haber ediyoruz.

su yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim

su yalıtımı konusu hakkında yazılmış makaleler, su yalıtımı yapımı hakkında bilgiler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi